Katajakangas.com
» KOIRAMME
» PENTUJA
» KUVAGALLERIAPentuesuunnitelmia


Helteen Juoksu Alkanut! Astutus ensi viikolla. Alla kuvia Helteen Sulhasesta. Soittamalla kerron mielelläni lisää näistä kaiken riistan koirista.
Vuodelle 2021 on suunnitteilla Pentueita seuraaville nartuille:

Katajakankaan Beatrice

”Helle” Jatkaa Pakkaslaisuutta Katajakankaalla jatkaen Meidän hieman erilaisten Ruskeiden koirien perinnettä. Helle on Sussun Silmäterä jonka kaikki ymmärtävät jotka ovat heidät tavanneet.

Se yhteistyö mikä tällä parilla on hienoa katseltavaa, oltiin sitten Passissa tai missä vaan Jahdissa. Nenä on vertaansa vailla saatikka sen käyttö. Olen saanut Metsästää Helteen takana olevilla koirilla joten koen Helteen aika tutuksi tapaukseksi jonka Tulisieluisuus kuvastuu Hienosti.

Helle on todella kaunis Lyhytkarvanarttu joka on käynyt näyttelyssä saaden sieltä ”mainetta ja kunniaa”, Koepuolellakin On yksi Startti josta Helle Siirtyi heti voittajaluokkaan saaden Avo1.

Helle edustaa emänä Katajakankaan vahvaa narttu linjaa josta meidän on helppo olla Ylpeitä!

Tohdin väittää että Hepeä parempaa emää on vaikea löytää sellaisella Mamma vietillä tämä tapaus on varustettu.

Tämä Pentue tulee olemaan Hepen viimeinen Pentue jonka jälkeen hän siirtyy Hipen seuraksi Meidän Kuninkaallisiin Metsästys joukkoihin. Ja Rupeamme nauttimaan täysillä Hepellä metsästyksestä ja Sussu tekee päätöksiä Haluaako hän jatkaa koe Kentille.

Etsimme Hepelle viimeiseen erään Liikkuvista linjoista Hyvä luonteista Urosta joka tietää mitä tehdään kun lööperi avataan saatikka mitä sitten seuraa kun Riistan haju kohtaa Kirsun.

Hyvän Uroksen löytyminen on todella Haastavaa. Ainakin tässä meidän tapauksessa kun haluamme nähdä aina uroksen ennekuin suunnittelemme edes käyttävämme häntä.

Asia joka kannattaa pitää mielessä on että kellään ei ole täydellistä koiraa eikä linjaa ei etes meillä :D Vaan jalostuksessa on kyse ainoastaan siitä että tunnemme omamme ja tiedostamme niiden tarpeet ja puutteet niin että jalostus pyrkisi menemään eteenpäin määrätyistä seikoista tinkimättä.


Katajakankaan Beatrice

Katajakankaan Sohvi

On Helteen tyttö ensimmäisestä pentueesta. ”Sohovi” on Katajakankaalaanen Nelijännessä polovessa.

Hieman taustaa Sohovista..

Sussulla on siis Helteen kummastakin pentueesta narttupennut kasvamassa.

Sohovi on Sussun vanhempi Silmäterä (2 vuotta) nuoremman (Tatun) ollessa reilun vuoden.

On ollut mielenkiintoinen Seurata Sohovin ja Sussun matkaa.

Sohovi on todella suurella työmoraalilla varustettu nuori Narttu

Jonka..

-Hausta kuvastuu hirvittävä riistainto

-Seisonta on varma

-Avanssi on Räjähtävä.

-Linnun lähtiessä pysähtyy kuin seinään

-Noutohalu älytön

Sussulle ei näytä sattuvan viileimmät koirat mutta hyvin näkyy taipuvan.

Sohovi on käynyt Näyttelyissä saaden Erinomaista ”mainetta ja kunniaa”

Kokeissa Eka Startti ja Sohovi siirtyi Voittajaluokkaan saaden Avo1.

Sohvi on niin Sisällä kuin Autossakin täysin huomaamaton Emänsä, Emän Emän, Emän emän emän kuin Emän emän emän emänsä tavoin.


Katajakankaan Sohvi

Katajakankaan Victoria

”Pussihousu Hemmi” on Meirän Vee pentueen tytsyjä. Tästä pentueesta ei potku ole loppunut. Ja taitaapi olla Hipen Jäläkeläisten vähä niinkuin tavara merkki. Hemmi Jatkaa Katajakankaalla Hipeläisyyttä ollen minun Silmäterä Tytsyjen puolella. Hemmi on oikean kokoinen Nuori kiihkeä Narttu jolla on todella hyvän nenä ja hän myös käyttää sitä.

Hipe on ollut Ns Hyvä nenäinen mutta kyllä tyttö päihittää emänsä nenän paremmuudessa.

Hemmi on ollut aika haasteellinen koulutettava hillittömän Riistaintonsa tähden. Mutta narulla on helppo jarruttaa mutta työntäminen on hiukan vaikeaa. Mutta palkinnon suuruus ja haasteellisuus tahtoo kulkea käsi käressä näissä hommissa.

Hemmin kanssa on mukava kulkea koska hän on 100% mukana hommassa kuin hommassa ja aika ei tule todellakaan pitkäksi.


Hipe ja Hemmi


Hemmi

Pienenä Yhteen vetona voidaan todeta että kaikista näistä koirista ja suvuista on meillä jonkin Asteinen kokemus johon Ruukaamme nojata kun Kasvatamme Lyhytkarvaisia Saksanseisojia Metsästyskäyttöön.

Jos sinua kiinnostaa Lyhytkarvainen Saksanseisoja ja sillä metsästäminen niin ota ihmeessä yhteyttä niin Poristaan lisää ja katsotaan onko meillä aihetta tapaamiseen.

Lisätietoja Meistä ja Koulutusmahdollisuuksista saat Soittamalla

Kaitsulle Iltaisin: 045-1112100

Myymme Koiria Vain Metsästäjille!

”Katajakankaalla Käynti kannattaa aina”

”Hieman Erilaisia Lyhytkarvaisia Saksanseisojia kohta 25vuotta”